Cezayir Vizesi
Cezayir Vizesi Başvuru
Cezayir Turistik Vize Şirket Sahipleri / Ortakları ve SSK'lı Çalışanlar İçin

Cezayir vizesi başvurusu için aşağıda bulunan evrakları bize göndermeniz yeterlidir. Vize Merkezleri, gelmenize gerek kalmadan sizin adınıza başvuru yapabilmektedir.

1. Pasaport 10 yıldan eski olmayan ve seyahatin dönüş tarihinden itibaren en az 3 ay geçerli.
2. Yeni çekilmiş arka fonu beyaz 2 adet vesikalık resim.
3. Vize talep dilekçesi. Antetli Kğıda. Dilekçenizde 5 ana madde belirtilmelidir:
• Seyahatin amacı
• Seyahat tarihleri
• Seyahat edecek kişinin görevi
• Masrafların kimin tarafından karşılanacağı
• Şirket yetkilisi tarafından imzalanmalı ve kaşe olmalıdır.
4. Belediye onaylı davetiye ya da kalacağınız otelden kaşeli imzalı Rezarvasyon.
5. Cezayire gidecek olan kişi:
• Şirket Sahibi ya da çalışan ise Firma antetli kağıdına-kaşeli ve imza yetkilisi tarafındanimzalanmış Cezayir Başkonsolosluğuna hitaben yazılmış vize talep dilekçesi,
• Emekli ise, emeklilik kağıdı
6. Muhtarlıktan ikametgah belgesi.
7. Kimlik fotokopisi.
8. Şirketin Banka Hesap Cüzdanı fotokopisi ve ya son 3 aya ait banka hesap dökümü.
• Antetli kağıtta masrafları üstlenen kişi veya kurum kim ise banka hesabı ona ait olmalıdır.
• Minimum 2500 TL bakiyesi bulunmalı
• Hesap dökümü alınmış ise bankadan kaşeli ve ıslak imzalı olmalı
• Dökümlere bankanın imza sirküleri de eklenmelidir.
• Son hesap hareketi 15 günden eski olmamalı,
9. Varsa Kira Gelirleri, Tapu Fotokopisi, Araç Ruhsatı Fotokopisi

Ticari Vize:

Belediyeden onaylı, fransızca yazılmış. Orijinali. Davetiye şirket adına hazırlanmış olmalı.