Avustralya Vizesi
Avustralya  Vize İşlemleri

Avustralya Turistik Vizesi için gereken evraklar aşağıdaki gibidir:

  1. Pasaport - az 6 ay geçerli.
  2. Biometrik Fotoğraf. 2 adet. 35x 45 mm.
  3. Otel rezervasyonu.
  4. Uçak rezervasyonu.
  5. Nüfus Cüzdanı Fotokopisi.
  6. Avustralya Vizesi Talep Dilekçesi.
  7. Şirketinizin Faaliyet Belgesi.
  8. Şirketin Ticari Sicil Gazetesi.
  9. Vergi Levhası Fotokopisi.
  10. Şirketin İmza Sirküleri Fotokopisi.
  11. Bağ Kur/ SGK Hizmet Dökümü.
  12. Kişi adına ait Banka cüzdanı 3 000 TL Bakiye.
  13. Tam Tekmili Vukuatlı Nüfus Kayıt Örneği.
  14. Nufüs Cüzdanı fotokopisi.

Önemli Notlar:

  1. AvustralyaVizesi başvurusunda bulunan kişinin pasaportunda şu anda kullandığından farklı soy isim (kızlık soyadı gibi) bulunuyor ise, Pasaportunu başvurudan önce güncellemeli.
  2. Aldığınız vize ile bir yıl içerisinde 90 gün Avustralya’da kalabilirsiniz.

Davet ile Vize Başvurusu: Antetli kâğıdına yazılmış, davet eden firmanın unvanı, adresi, telefon numaraları belirtilmiş. Davet edilen kişi/ kişilerin Pasaport bilgileri, şirketteki görevleri. Seyahatin amacı. Avustralya’ da konaklanacak yer/ yerler ile ilgili bilgiler. Talep edilen Ticari Vizesi çok girişli ise planlanan diğer seyahatlerin tarihleri. Seyahat masraflarını karşılayacak kişi/ kuruluş açık bir şekilde belirtilmiş olmalı. Vize talep sebebi fuar/ sergi ziyareti ise bu organizasyona katılım belgeleri. Davet eden kişinin Avustralya Kimlik fotokopisi.